Login firme   Inregistrare Firma
Adauga Anunt

 

                                                                      

                                    

                                      

 

Aici veti putea posta si veti gasi anunturi structurate pe judete si localitati.

Anunturile structurate pe categorii le gasiti AICI

 

 

"AnunturiOnline" impreuna cu "Anunturi online", "Catalog Firme - Director Web" si "Firmesianunturi" au fost create si sunt folosite cu scopul de a sprijini activitatile si proiectele derulate de Asociatia Filantropica "Timi&Raluca".

 

Prin postarea anuturilor pe site-urile "AnunturiOnline""Firmesianunturi" si  "Anunturi online",dorim sa va oferim un serviciu,destul de modest,e adevarat, dar, speram noi,totusi un serviciu util pentru promovarea produselor,serviciilor sau a afacerilor dumneavoastra,pentru realizarea caruia se depune timp si efort destul de insemnat,dar care,speram sa va determine sa acordati un mic sprijin financiar pentru derularea activitatilor si proiectelor AFTR.

Pentru a putea posta un anunt trebuie sa completati si sa trimiteti formularul.

 

Inainte de a face acest lucru,va rugam sa accesati si sa cititi rubrica "termeni si conditii".

 

Daca sunteti de acord cu termenii si conditiile,dati clik pe:

 

 

                                                           Descarca formular 

(Aceasta metoda va fi inlocuita,in cel mai scurt timp posibil,cu metoda de postare direct de pe site.Multumim pt intelegere)

 

Puteti beneficia de serviciile oferite de aceste site-uri,in urmatoarele moduri:

 

1. GRATUIT - anuntul va aparea in  judetul si localitatea alese de dumneavoastra pe acest site si pe "Anunturi online", si la categoria aleasa de pe site-ul "Firmesianunturi".

 

2SILVER     - anuntul va aparea atat in judetul si localitatea alese de dumneavoastra pe acest site si pe "Anunturi online " .la categoria aleasa de pe "Firmesianunturi"  dar si in categoria "ANUNTURI  PROMOVATE" in judetul corespunzator,pe "Anunturi online"Costul  este de 10 RON, Pentru a achita apasati aici .

 

 3. GOLD       -anuntul va aparea atat in judetul si localitatea alese de dumneavoastra pe acest site si pe "Anunturi online",  la categoria "ANUNTURI PROMOVATE",in judetul corespunzator,pe "Anunturi online",dar si la categoria "ANUNTURI" de pe "Catalog firme-Director Web". In plus,aceste anunturi vor fi postate si pe blogurile dedicate, create special (http://anunturionline.5g.ro ; http://anunturionline.weblog.ro ;http://anunturipromovate.blogspot.com ) si vor beneficia de postarea  unui link partener pe blog-urile si  site-urile administrate de AFTR (solicitati lista completa )     Costul este de 50 RON.Pentru a achita apasati aici.

 

Anunturile vor fi vizibile pe site-uri timp de 30 de zile de la data publicarii.    Dupa postare,veti primi un mesaj,pe adresa de E-mail indicata la inscriere,cu link-urile unde anuntul dumneavoastra este vizibil.

 

Toate veniturile colectate din serviciile oferite de acest site-uri vor fi folosite numai in scop caritabil in vederea desfasurarii activitatilor si derularii proiectelor AFTR (detalii la rubrica "cine suntem?" sau pe  www.aftr.aaz.ro  sau  www.aftr.adtob.ro .

 

Pentru alte sume sau modalitati de sustinere,folositi informatiile sau metodele de plata implementate in site-ul AFTR.Toate informatiile si detaliile despre AFTR le gasiti aici 

 

Daca intampinati dificultati sau aveti nevoie de ajutor,nu ezitati sa ne contactati.Pentru a face acest lucru,folositi datele de la rubrica "Contact".

 

Va multumim pentru increderea si sprijinul acordat.

 

Cu deosebita stima,echipa AFTR